Terug naar Laatste nieuws SOB

Oldtimershow Oldebroek 150-jarig bestaan

Gepubliceerd op:
Oldtimershow Oldebroek 150-jarig bestaan

Op zaterdag 8 september was de SOB aanwezig bij de Oldtimershow in Olderbroek, ter ere van het 150-jarig bestaan van de Brandweer Oldebroek. Van 09.00 tot 16.00 was er van alles te zien en te doen. Er was een oldtimer rondrit met allerlei brandweervoertuigen, er was de expositie van de brandweercollectie, je kon middels virtual reality een impressie krijgen van brandveilig wonen. Voor de kinderen waren er springkussens en een Oldtimer ijskraam. Al met al een geslaagde dag met veel bekijks.

De opbrengst van deze dag zal worden gedoneerd aan het goede doel, namelijk Metakids (voor een medicijn tegen metabole ziekte).

Filmpjes Oldtimershow Oldebroek:

https://www.facebook.com/brandweerheerdeenwapenveldinbeeld/videos/1825908080833132/

https://www.youtube.com/watch?v=heUb1w3za4k

 

Foto's waren mede mogelijk gemaakt door:

http://www.nwvfoto.nl/diversen/20180908-brandweer-oldtimer-show

http://www.stefanverkerk.nl/foto/11903/oldtimer_rondrit_brandweer_oldebroek_150_jaar/

 

 

 

 

 

 

 

Foto's

Bekijk ook

Donatie Brandweerboeken aan SOB

Donatie Brandweerboeken aan SOB

Met dank aan Henk van Norel. "Jaarboeken - Vereniging van Brandweercommandanten" uit de jaren '40 en '50 en "Brandweerwezen" boeken uit de jaren '30 en '40. Dit is voor ons een mooie toevoeging aan on…
 
Mudrun Westerlee

Mudrun Westerlee

Op donderdag 30 augustus was de SOB aanwezig bij de Mudrun van Westerlee. Mede dankzij ons als SOB zijnde, konden de deelnemers van de Mudrun door ons worden afgespoeld of schoon gespoten, wanneer ze …
 
Schuimaanhanger bijna weer gereed!

Schuimaanhanger bijna weer gereed!

Na grondig te zijn gerestaureerd, is de schuimaanhanger weer bijna gereed om actief deel te nemen aan de evenementen die georganiseerd worden vanuit de SOB. Het resultaat mag er zijn.