Terug naar Laatste nieuws SOB

Nieuwe Vrijwilligers

Gepubliceerd op:
Nieuwe Vrijwilligers

In december 2018 is de SOB begonnen met het werven van nieuwe vrijwilligers. Na een sollicitatieprocedure, kunnen wij van geluk spreken dat wij nu 4 nieuwe vrijwilligers hebben, die in de afgelopen weken al hebben laten zien dat ze een zeer welkome toevoeging zijn aan onze stichting. Naast kennis hebben we ook echt 4 setjes handjes erbij gekregen. We kunnen nu veel meer achterstallig werk, herstel- en reparatiewerkzaamheden uitvoeren en ook lang uitgestelde projecten starten. Wij willen iedereen die belangstelling heeft getoond en ons heeft geholpen met het delen van onze hulpkreten via social media bedanken. Weer een stap in de goede richting voor de Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten.

 

De Bellewagen rijdend en functioneel!

De Bellewagen rijdend en functioneel!

De Bellewagen is rijdend en functioneel. We kunnen niet wachten om hem samen met de andere voertuigen van ons wagenpark in te zetten, voor evenementen, partijen, optochten, jubilea etc.
 
Rotary Winschoten organiseert Duckrace

Rotary Winschoten organiseert Duckrace

Zaterdag 19 september organiseerde Rotary Winschoten een Duckrace. Deze actie werd gehouden om 2 goede doelen te steunen. Namelijk het Kinderhotel in Wedde en Schuldhulp Maatje. De SOB was hier ook b…