Terug naar Laatste nieuws SOB

Voorruiten en raamrubbers voor de Bellewagen gevonden

Gepubliceerd op:
Voorruiten en raamrubbers voor de Bellewagen gevonden

De beide voorruiten van onze Bellewagen zijn eigenlijk aan vervanging toe, natuurlijk zijn deze ruiten niet zo maar ergens te koop... 

De oplossing is gevonden om er mallen van te maken en twee ruiten speciaal te laten maken in Duitsland, op zich een lastige klus maar het was te doen. Een grotere uitdaging waren de raamrubbers die worden benodigd om de ruiten te plaatsen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Voorbeeldfoto raamrubber van het internet) 

Na veel speurwerk op het internet zijn wij (in samenwerking met de HBVV) terecht gekomen in Australie. Daar hebben wij een man gevonden die dit onderdeel kan leveren, ook andere onderdelen voor onze Bellewagen kan deze man aan ons leveren. Onze technische mensen zijn dol gelukkig met deze vondst. 

De "nieuwe"  motorspuit aanhanger is gereed

De "nieuwe" motorspuit aanhanger is gereed

Onlangs hebben wij een aanhanger gekocht waarop een MSD kon worden geplaatst. Deze aanhanger is geheel onderhanden genomen, schoongemaakt en geverft. 
 
SOB zoekt vrijwilligers met technische kennis

SOB zoekt vrijwilligers met technische kennis

Onlangs hebben wij enkele nieuwe (technische) vrijwilligers welkom geheten, echter is er plaats voor nog enkele vrijwilligers met technische kennis. Onze voertuigen moeten onderhouden worden, dus voer…